Introducere » Absorbante acustice » Panouri Acustice » Panouri Acustice Textil » Panou Acustic ACUSTEC-N pentru tavan casetat 1195x595x19mm


        

Panou Acustic ACUSTEC-N pentru tavan casetat 1195x595x19mm

Sunati pentru pret

img

 

Preţul nostru fără TVA : 0 LEI
Preţul nostru cu TVA (19 %):
0 LEI

în coş:
  buc  

Panou Acustic ACUSTEC-N pentru tavan casetat

 

Prezentare

Panourile acustice Acustec-N au o performanta acustica mare,au rezistenta mecanica mare,foate rigide pentru materialul din care sunt confectionate :lana.Se instaleaza pe profile T pentru tavan casetat si este singurul produs de acest fel din Romania.
.

Avantaje

Tavanele deja existente pot fi inlocuite foarte usor cu panouri acustice Acustec-N .Panourile Acustec-N cresc audibilitatea si confortul acustic al mediului in care sunt folosite.Se poate alege dintr-o gama larga de culori pentru a obtine un design desavarsit.

 

 

Aplicatii
cafenele,birouri,call-center,ateliere de creatie,restaurante,cafenele,cantine,poaturi de radio,sali de repetitie,muzee,sali de expozitie,hoteluri,etc

 

Material: Lana
Performanta: Absorbant pur.
Finisaj: Pelicula alba foarte rezistenta, similar cu RAL 9010,la comanda se face orice culoare din codul RAL.
Dimensiuni: 1195 x 595 mm
Grosime: 19 mm
Greutate Acustec-N15: 3.0kg/m².
Rezistenta la foc: B S1 d0 in acord cu AITEX Test Nr. 08AN6173.

Montaj

 

Montajul panourilor fonoabsorbante Acustec-N se face pr profile standard de 24mm pentru tavane casetate.

Aceste profile trebuiesc montate pentru lacasuri de 1200x600mm.

Recomandare

Panourile trebuiesc montate cu mainile curate sau pritejate cu manusi.

Pentru cresterea gradului de absorbtie fonica,peste stratul de Acustec-N ,se poate monta unul sau 2 straturi de Acustifiber F40.

 


PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Politica de confidențialitate
Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal o constituie consimțământul dvs. acordat Controlorului de date în sensul articolului 6 (1) (a) din Regulamentul (CE) Nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE. Scopul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal constă în trimiterea către dvs. a documentelor fiscale pentru închirierea sistemului, a comunicărilor comerciale și alte activități de marketing efectuate de controlorul de date.

 

Rescrie imaginea: *
captcha Imagine noua

Atenţionare. Administratorul paginii web îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile vulgare sau cele care ar putea leza interesele administratorului paginii web.

ODk1MmV