Introducere » Absorbante acustice » Panouri Acustice » Panouri Acustice Textil » Panou Acustic Modular ACOUSTIC SCREEN MA-50


        

Panou Acustic Modular ACOUSTIC SCREEN MA-50

Sunati pentru pret

img

 

Preţul nostru fără TVA : 0 LEI
Preţul nostru cu TVA (19 %):
0 LEI

în coş:
  buc  

Panou Acustic Modular ACOUSTIC SCREEN MA-50

 

 

Descriere

Acest panou acustic este conceput pentru a face fonoabsorbtie si izolare fonica intre zone diferite ,din cadrul aceluiasi mediu sau incinte.Eficienta acestui panou acustic este data de absorbtia partiala a undelor ce se lovesc direct de el.

Avantaje

Panoul acustic MA-50 este mobil si modular,lucru care ofera o aranjare rapida in orice spatiu.Ofera performante de absorbtie ridicate in orice tip de locatie.Este usor de instalat.Oferi pentru acest panou o gama larga de culori (urmariti mostrarul de mai jos ).Pentru orice panou cu finisaj din panza se poate printa digital cu orice fel de model sau logo dorit de client.Deci posibilitatile decorative sunt infinite.

Aplicatiile Panourilor Acustice  MA-50

Se foloseste in pentru fonoabsorbtie si izolare fonica in :

cafenele,birouri,call-center,ateliere de creatie,restaurante,cafenele,cantine,poaturi de radio,sali de repetitie,muzee,sali de expozitie,hoteluri,separarea meselor in localuri,etc

Material: Acustideco, fibra poliesterica.
Aplicatii:Separator acustic mobil.
Finisaj: Panza acustica (culorile pot fi alese din monstrarul de mai jos).
Dimensiunile panoului acustic fara rama si suportii din aluminiu: Latime :1000mm;Inaltime :1250;1500 si 1800 mm (la comanda se pot face pana la 2500 mm.
Latimea totala cu suportii de aluminiu inclusi :Latimea panoului (1000mm) plus 120 mm.
Grosimea materialulul de fonoabsorbtie: 50mm.
Greutate: 18.5kg/m².
Rezistenta la foc: Acustideco B s2 d0 conform teste AITEX Nr.10AN3954.
Clasa de absorbtie : APPLUS Nr. 11/4061-2765.

Instructiuni de montaj


Acoustic MA-50 este un obiect delicat si trebuie manipulat cu mare prudenta.Sunt livrate cu o folie de protectie pentru a se evita deteriorarea panoului acustic.Folia de protectie trebuie indepartata fara a se folosi obiecte ascutite si fara a deteriora panza panoului.

Suportii de sustinere ai acestui panou sunt debitate cu laser ,au 300mm diametru si 5 mm grosime.Finisajul lor este RAL aluminiu.Acesti suporti se prind de rama de aluminiu cu ajutorul unor suruburi M8.
Panourile pot fi finisate cu nuante diferite de culoare pentru fiecare parte a sa.Paurile pot fi montatate in configuratiile din figura de mai jos.

Y2ZkYzg4N