Introducere » Absorbante acustice » Panouri Acustice » Panouri Acustice Textil » Panou fonoabsorbant decorativ Acustiart-25/2


        

Panou fonoabsorbant decorativ Acustiart-25/2

Sunati pentru pret

img

 

Preţul nostru fără TVA : 0 LEI
Preţul nostru cu TVA (19 %):
0 LEI

în coş:
  buc  

Panou fonoabsorbant decorativ Acustiart-25/2

 

Dimensiuni:1000x1000x25mm

 

Prezentare


Panourile acustice Acustiart au fost proiectate sa ofere un numar nelimitat de aplicatii si aranjamente decorative pentru tratamentul acustic al peretilor si al tavanelor.Panoul acustic Acustiart este confectionat dintr-o rama metalica umpluta cu material profesional fonoabsorbant si finisat cu pana speciala acustica.

Avantaje

 

Imbunatatirea gradului de izolare fonica si a timpilor de reverberatie in medii unsolutiile clasice nu pot fi folosite.Sunt usor de instala si au un design inovativ.Acustiart ofera o paleta foarte larga de culori ce pot fi aranjate pentru a obtine un mediu estetic,atractiv si elegant.

 

Aplicatii

Birouri,Show-room-uri,restaurante,cafenele,posturi de radio,home cinema,platouri de filmare,teatre,sali de repetitii,muzee,expozitii,depozite,hoteluri,sali de sport,spitale,clinici,etc.

Material Absorbant: Acustifiber.
Finisaj: Panza speciala pentru fonoabsorbtie (Gama de culori o gasiti in poza de mai jos)
Perforante: Absorbant de sunet
Grosime: 25 mm.
Greutatea Acustiart  - 25: 6.4kg/m².
Rezistenta la foc: B s1 d0 conform standard AITEX Nr. 10AN0174.
Absorbtie sunet: APPLUS Nr. 11/4191-2915, 11/4191-2913 y 11/4191-2914.

Gama de culori Acustiart


 

 

 

GRAFICUL COEFICIENTULUI DE ABSORBTIE

 

Montaj si Manipulare

 

 

Manipulare

Panourile Acustice Acustiart sunt foarte fragile si trebuiesc manipulate cu mare grija.Ele vin din frabrica ambalate in plastic pentru a fi protejate in timpul trasportului,manipularii si montajului.Indepartarea ambalajului se face fara a folosi obiecte ascutite care pot distruge integritatea panzei fonoabsorbante.Prosusul este relativ greu si trebuie manipulat si montat de minim 2 muncitoti.


Montajul Panourilor Acustiart pe Tavan

Acustica Integral ofera (optional) un kit de istalare pentru tavane.Kit-ul contine cabluri de otel cu grosimi intre 04 si 1.5 mm,cleme fluture de 08-2.0mm ,sistem de prindere M6 si sistem de prindere M6 cu ocheti.

 

Pe tavan se pot monta si pe tije filetate M6,M8 si M10.

 

Montajul Panourilor Acustiart pe Perete

 

Montajul panourilor Acustiart pe perete se face cu ajutotul Conexspanurilor,a diblurilor cu carlig de agatat sau cu orice sistem care permite agararea panourilor prin agatare.Panoul are pe spate multiple gauri facute din fablica dar la montaj se pot face si altele ,daca acest lucru este necesar.

 

VIDEO | Montajul Panourilor Fonoabsorbane Acustiart pe tavan

 

 


PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Până acum nu a fost adăugat nici un comentariu. Adăugaţi comentariul sau întrebarea dumneavoastră.

NTg3Y