Introducere » Absorbante acustice » Panouri Acustice » Panouri Acustice Pluta

Absorbante acustice / Panouri Acustice Pluta

Ordonează după 
Producător 
Panouri acustice din Pluta

 

Pluta ,datorita calitatilor sale naturale ,este folosita in productia de panouri acustice dar si in productia materialelor izolatoare fonic si produselor antivibratie.

 

Dar sa vedem si de ce.

Pluta - Un adevarat miracol al naturii!

 

Pluta este recoltata din scoarta  stejarului de pluta (Quercus suber).Este desprinsa de trunchiul stejarului fara a produce acestuia vreo leziune.In fiecare an un nou strat de scoarta creste la loc ,facand pluta o resursa naturala sustenabila.Pluta este un produs ideal pentru conservarea resurselor naturale chiar si in caul in care cererea acestui produs creste.

 

 

/en/cork/the-properties/

Calitatile exclusive ale plutei face acest material ideal pentru a fi montat pe podele pentru ca reduce zgomotul (si aerian si structural ),ofera o temperatura optima tot timpul anului si este si foarte confortabila la pasit.

Pluta are calitati unice si incomparabile pe care nici un om nu a  reusit sa le copieze artificial sau sa le imbunatateasca.

 

Pluta este alcatuita din 40 de milioane de celule per centimetru cub ,ce au o forma asemanatoare cu fagurii creati de albine,lucru care protejeaza stejarul de pluta la schimbarile bruste de temperatura.Fiecare celula fuctioneaza ca un izolator termic in miniatura si ofera o izolare fonica peste standardele altor materiale  ce se folosesc la izolatie fonica si la absorbtie acustica.

 

 

/en/cork/the-properties/

/en/cork/the-properties/

Importanta Stejarului de pluta

Stejarul de pluta se gaseste doar in zona Marii Mediterane si in cateva regiuni din Africa.Acest copac aduce contributii fundamentale mediului inconjurator ,economiei si sustenabilitatii sociale in zonele rurale.

Stejarul de pluta este o copac care creste greu,traieste aproximativ 200 de ani,lucru care permite in jur la 16 recoltari de pluta.De aici si pretul mare al acestui produs.Prima recolta se face la 25 ani de la plantare dupa care urmeaza recoltari succesive o data la 9 ani fara ca Stejarul sa fie afectat in vreun fel.

Acesta metoda ofera Stajarului de pluta sansa de asi indeplini rolul sau de a produce CO2,lucru care contribuie la reducerea incalzirii globale.

 

IZOLATIE FONICA PROFESIONALA HOME

 

Materiale-izolatie-fonica.ro

MTkyN2UzMD