Burete cofrat pentru studio ignifugat 2000x1000x2 mm

Contacteaza-ne la 07IZOLATIE – 0749652843 pentru detalii !

Proprietăți

Controlul zgomotului pentru perfectiune! Prin suprafața profilată și structura microporoasă

a acestor panouri de spumă acustica, oscilația particulelor de aer este decelerata și transformată în energie termică. Această spumă acustică tip burete cofrat se numără printre amortizoarele clasice și este extrem de versatil.

Cine nu a vazut pana acum placi acustice de burete cofrat in diverse culori montate pe un perete sau pe tavan? Si imediat l-a asociat cu cofrajele de oua? Acest tip de burete se afla de peste 20 de ani in studiourile de inregistrari. Sa fie oare un accesoriu stilat sau un panou foarte efectiv pentru izolare fonica si tratament acustic?

Vom incerca sa aducem cateva clarificari: Acum 20 de ani acest produs a fost proiectat pentru tratament acustic, cat si pentru izolare fonica, insa cu trecerea anilor, au aparut si alte materiale mai performante. Spre exemplu aceste burete cofrat inca se foloseste in anumite studiouri, dar doar pentru absorbtie fonica (reducerea ecoului). Pentru izolare fonica se folosesc alte produse in interiorul peretilor de gips carton.

Aceste panouri se pot produce din poliester si polieter, cu diferiti agenti de ignifugare si in diferite culori. In functie de natura materialului si grosimea lui, acest produs are gradul de absorbtie fonica intre 0.10 si 1.02.

Grosimile recomandate sunt intre 30 si 60 milimetri.

Aplicabilitate

In general acest produs se foloseste in aria muzicienilor, desi are mai multe intrebuintari. Spre exemplu se poate folosi si pentru ambalare, protectie, capitonare cutii arme etc

Imagini pentru burete cofrat

,In studiourile muzicale in care se aplica integral pe pereti si tavan imbunatateste acustica, dar are si un efect de izolatie fonica. Atentie! Nu mai mare de 10-12 dB. Nu va putea fi niciodata comparat cu materialele actuale de izolatie fonica precum membrana ViscoElastica Blocktec 70 adezivata sau placile Quash Details, insa are si el un grad de izolare fonica.

Ca si material fonoabsorbant imbunatateste foarte mult acustica din studio-uri, camere HIFI sau camere de repetitie.

Buretele cofrat in grosime de 2 cm se foloseste doar pentru capitonarea incintelor boxelor pentru ca acestea sa redea un sunet mult mai clar. Grosimea de 2 cm nu este recomandata pentru studiouri si camere de repetitie.

Buretele cofrat se poate produce si in varianta adezivata la orice grosime pentru un montaj mai facil, dar se poate monta si cu ajutorul adezivului acustic.

Niciodata sa nu folositi prenadez sau alte produse de lipit nerecomandate de producator, deoarece acestea topesc materialul fonoabsorbant.

Nota


Va rugam sa luati in considerare ca acest produs Details Acoustics se executa pe comanda avand in vedere multitudinea de optiuni pe care producatorul le ofera. In consecinta fiecare client primeste produsul de burete cofrat personalizat pentru proiectul sau.

Toleranță

nullAcest produs este fabricat în conformitate cu DIN 7715 Teil 5 P3.

Ambalare

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este image-6.jpeg

Avand in vedere gama foarte variata de dimensiuni si grosimi, densitate LD, HD sau HD ignifugat, ambalajul pentru acest produs este diferit de la reper la reper.

Atentionare

Produsul se poate comanda pe situl producatorului www.Details.ro . Din pacate, piata monidala se confrunta cu replici ineficiente realizate de producatori chinezi pentru acest reper, iar aceste replici se gasesc si in Romania pe diferite situl de comert.