Placi HD Foam Plus pentru izolare fonica

Prezentare placi HD Foam Plus de 4 cm pentru izolare fonica

Acest material este produs de HeavyFoam.net si vandut in exclusivitate in Romania de Details Acoustics prin reteaua proprie de distribuitori: Acustica.ro, antifoanare.ro, materialeizolatiefonica.ro, buretecofrat,ro, buretestudio.ro. Produsul este o spuma poliuretanica tehnica presata la rece cu insertii de material textil. Reteta este secreta de peste 20 de ani, insa exista producatori care au incercat sa refaca acest produs, dar fara succes.

Spre exemplu produsul replica se vinde sub denumirea HD+ FOAM (HEAVY FOAM) pentru IZOLATIE FONICA de catre diferite firme fantoma pe internet.

In cazul in care aveti dubii contactati producatorul la adresa HeavyFoam.net si va va comunica distribuitorul pentru orasul dvs.

Prezentare

Materialul HD Foam Plus este realizat din spuma poliuretanica reciclata de densitate mare,material textil si adeziv acustic.

Liantul si spuma poliuretanica de densitate mare sunt presate la rece.

Material: spumă poliuretanică reciclată de mare densitate 70-90kg/mc.

Dimensiuni:1000x1000x50mm si 2000x1000x50mm (la comanda)

Rezistenţă la foc: material ignifugat conform standardului FM.VSS 302 (C4)

Avantaje: montare facilă, de două ori mai rapidă decât vata minerală, fără praf şi mizerie, obţinerea de rezultate foarte bune la grosimi mult mai mici decât vata minerală.

Izolaţie termică : de 10 x vata minerală şi polistiren expandat.

Izolatie fonica la zgomot aerian Rw 47.5 dB.

Montaj:se montează ascuns, lipit de perete sau tavan, peste acesta montându-se  profilele metalice pentru gips-cartor CD60 si UD 28.Profilele metalice CD60 pentru Gips-Carton se ancoreaza de perete sau cu bride acustice normale sau antivibratie.

Peste profilele CD60 se aplica una sau doua placi de gips-carton saui OSB .

Pentru montajul materialului pentru izolare fonica,pe podele,trebuie realizat un caroiaj din lemn,iar izolatia fonica se monteaza intre grinzile caroiajului.