Izolatie fonica cu Blocktec 70 pentru Athenee Palace Hilton

camere antifonate Hilton Hotel

Izolatie fonica de 5 stele


Izolatie fonica cu Blocktec 70, standardul pentru hotelurile de 5 stele.

In anul 2021 au fost finalizate amenajarile pentru modernizarea Hotelului Athenee Palace Hilton. Antreprenorul general al acestui proiect a fost Bog’Art, una dintre companiile de renume in sectorul constructiilor din Romania.

Un aspect important in procesul de reamenajare al hotelului l-a reprezentat confortul acustic. Beneficiarul a dorit o izolatie fonica profesionala de 5 stele pentru 130 de camere și apartamente luxoase situate pe cele 6 etaje ale hotelului.

In procesul decizional pentru alegerea materialelor de izolatie fonica s-au realizat initial doua camere de mock-up. Pentru aceste camere, in baza recomandarilor specialistilor, a fost aleasa membrana fonoizolanta Blocktec 70 adezivata filmata cu layer de protectie impotriva intinderii. Acest material reduce zgomotele dintre camere cu pana la 39 dB, fiind cel mai performant material actual marca Details Acoustics.

Modernizarea celor 2 camere de mock-up si izolatia fonica obtinuta, a atras dupa sine decizia beneficiarului de a continua procesul de izolatie fonica cu membrana Blocktec 70 adezivata al celor 130 de camere si apartamente luxoase. In total, peste 4500 mp de membrana fonoizolanta Blocktec 70 ofera linistea de 5 stele pentru oaspetii cazati in hotelul emblematic Ahtenee Palace Hilton.

Membrana Blocktec 70 este un flagship al companiei Details Acoustics (Details Media), lider in izolatie fonica si acustica in Romania. Produsele lor, HD Foam® Plus, Audiofoam® Quash si Blocktec sunt foarte cunoscute pentru performantele fonoizolante de neegalat.


Cladirea emblematica din centrul orasului Bucuresti, oaza de liniste in aglomeratia urbana


Situat în inima Bucureştiului, cu vedere la Parcul Ateneului și la câteva momente de Ateneul Român, hotelul Athenee Palace Hilton este o cladire emblematica a orasului, ce datează din 1914 și se află la mai puțin de 500 de metri de Piața Revoluției.

Athenee Palace Hilton Bucharest pune la dispoziţie un centru de afaceri, centru de fitness complet echipat, iar clubul de sănătate include piscină interioară încălzită, jacuzzi, salon de înfrumusețare, baie de aburi și saună, precum și două restaurante și o terasă de vară.

Acest hotel oferă camere, suite şi camere executive izolate fonic cu vedere la oraş sau la curtea hotelului. Oaspeţii cazaţi în camerele Executive şi suite au acces la Executive Lounge, care oferă gratuit ceai, cafea şi gustări, băuturi şi tartine seara (la ore fixe). Executive Lounge are terasă cu vedere la oraş, de unde oaspeţii pot admira Piaţa Revoluţiei, Ateneul Român şi fostul Palat Regal.

Holul istoric al hotelului, Les Colonnades, cu coloane din marmură şi candelabre, este un simbol al arhitecturii Belle Époque. La proprietate există săli de conferinţe cu o capacitate de până la 900 de persoane. Le Diplomate Ballroom, un monument de patrimoniu naţional, poate găzdui o gamă largă de evenimente.


Alti clienti din domeniul hotelier ce au facut izolatie fonica cu produsele Details Acoustics

  • Hotel Leul de Aur Sebes
  • Hotel Teleferic Poiana Brasov
  • Hotel Orizont
  • RIN Grand Hotel
  • Complex Hotelier Unirea
  • Medusa Hotel International
  • Z Executive Boutique Hotel
  • ANA Hotels
  • si altele