Sisteme antivibratii – bride acustice

Dupa ani de studii si cercetari cei de la Senor au reusit sa realizeze cele mai bune bride pentru atenuarea vibratiilor din industrie.

Gama de produse Senor cuprinde peste 50 de repere diferite pentru constructii si peste 40 de repere diferite pentru segmentul de Industrei.

Antivibratoarele in constructie se impart in 3 mari categorii

  1. Sisteme de antivibratie pentru pereti
  2. Sisteme de antivibratie pentru tavane
  3. Sisteme de antivibratie pentru pardoseli

In fiecare categorie exista produse in functie de elasticitatea structurii si greutatea ce urmeaza a fi incarcata pe fiecare structura in parte.

Spre exemplu o structura de perete usor din gips carton acustic va fi sustinuta de un set de bride 3803 TD1 verde. Cauciucul verde are o densitate mai mica si permite structurii usoare sa atenueze vibratiile.

Pe cand o structura compusa di 4 placi de gips carton acustic va fi sustinuta de un set de bride 3803 TD1 rosu. Deoarece densitatea cauciucului rosu Senor este mai mare fata de cea a cauciucului Senor Verde.

Daca nu se calculeaza corect greutatea ce urmeaza a fi incarcata pe fiecare structura este foarte posibil ca structura sa nu functioneze corespunzator sau sa nu functioneze deloc.

De aceea este foarte importat sa lucrati cu un expert in montarea acestor sisteme. Singura firma acreditata de Senor in Romania pentru montaj este firma Acoustic Project, iar unicul distribuitor autorizat este Details Acoustics.