Burete Piramidal pentru acustica si absorbtie fonica studio de inregistrari

Burete Piramidal ignifugat pentru tratament acustic

Contacteaza-ne la 07IZOLATIE – 0749652843 pentru detalii !

Proprietăți
Prin profilul în formă de piramidă și structura microporoasa specială a acestor panouri de spumă acustica, oscilația particulelor de aer este transformată în mod eficient în energie termică. Fabricate prin utilizarea echipamentele noastre de tăiere pe contur cu precizie nanometrica CNC, acest produs se numără printre cele mai bune soluții profesionale în domeniul absorbției acustice. Panourile reduc în mod eficient sunetele reverberante și elimina reflexia. Poziționat în mod adecvat și cu acuratețe, buretele piramidal poate creea o ambianta acustica deosebita. Performantele acustice, dar si efectele optice al acestui produs Details Acoustics il situeaza in gama preferintelor de top pentru muzicieni si audiofili.

Mai multe informatii

Cateva informatii despre buretele piramidal acustic: Cum poate buretele piramidal sa te ajute in optimizarea acustica a camerei tale? Reverberatia sunetului este unda format dupa ce s-a oprit sursa de sunet. Sau in termen popular: ecou.

Reverberatia apare din cauza reflectiei repetitive a sunetului si scade in intensitate cu trecerea milisecundelor sau secundelor. Aceasta intensitate scade deoarece cu fiecare reflexie a sunetului, parte din energia acustica este transformata in energie termica (caldura) si asta pentru ca unda sunetului cauzeaza frictiune in contact cu particulele de aer. Principalul scop intr-o procedura de fonoabsorbtie este reducerea reverberatiei si reducerea frecventelor (inalte, medii, joase)

In mod special buretele piramidal s-a dovedit sa fie unul dintre materialere care au cel mai bun grad de absorbtie fonica pe un spectru larg de frecvente. Acest fapt se datoreaza formei piramidale.

Mai mult de atat, designul atragator, imbinarea perfecta dintre placi si gradul de izolare fonica fac acest produs sa fie corespunzator multor cerinte.

Se foloseste pentru tratamentul acustic al salilor mici si medii precum booth-uri de voce,Studio de Inregistrari,sali de masterizare,home cinema.Acest produs ucide undele stationare si ecourile si cand este folosit impreuna cu un Basstrap acopera la propriu toata gama de frecvente audio in orice mediu acustic pretentios.

Acest material pe langa o foarte buna absorbtie, ofera si difuzie, necesara in orice studio.