Pluta Expandata pentru Izolatie Fonica si Termica 1000x1000x25mm

Cumpara Pluta expandata pentru izolatie fonica si termica

Este naturala

Placile de plută expandata sunt produse din plute naturale, echilibrate și imbatabile care nu conțin poliuretan sau alți agenți de umplere sau aditivi. Datorita tratamentului de prelucrare la temperaturi ridicate se extinde (similar cu popcorn-ul) si suberinul care se elibereaza in timpul procesului este un adeziv natural care leaga granulele care se dilata. În acest fel, fabricăm un material minunat, natural și durabil, care oferă o vibroizolație decenta, izolație termică și izolatie acustică. A nu se confunda izolatia acustica cu izolatia fonica. Sunt doua lucruri total diferite.

Vibroizolatie

Montata sub sapa poate reduce anumite vibratii, insa pentru aplicatii speciale de vibroizolatie este recomandat sa folositi amortizoarele acustice model TS de la Senor.

Izolatie fonica (doar in combinatie cu o membrana fonoizolanta)

Pluta nu se foloseste pentru izolatia fonica a zgomotului aerian daca este montata singura! Plăcile din plută expandata (tinand loc de “resort”) pot fi un mijloc excelent pentru izolatie fonica doar in cazul in care se combina cu o membrana fonoizolanta precum ar fi Blocktec sau ViscoElastica. În cazul în care peretele este subțire și zgomotul provoacă mari inconveniente, merită să luați în considerare o construcție ușoară in care sa montati panouri de pluta cu rol fonoabsorbant, apoi membrana fonoizolanta si o placa de gips carton acustic.

Izolatie acustica (Tratament acustic)

Pluta expandata montata aparent pe perete sau pe tavan ofera o acustică buna si nu emana vapori toxici. Este microbiologic pura, exact ca placile Quash Details, Basotect sau (HD Foam Plus) High Details Foam Plus.

Izolatie termica

40 milioane de celule pline de aer în fiecare centimetru cubic conferă conductivitate termică de 0,037 W / mK. Ce inseamna asta? Înseamnă că platesti mult mai putin la gaze si ai mult mai multă căldură în apartament. Panoul de izolație din pluta expandata de 25 mm este suficient pentru a face chiar și cei mai reci pereți, calzi la atingere. Placile de 25 mm vor asigura suficientă izolație și vor păstra aerul cald in interior pentru al transforma într-un spațiu de locuit confortabil.

Substitut pluta

Deoarece pluta tehnică poate să nu fie atrăgătoare pentru toată lumea, oferim o gamă largă de panouri fonoabsorbante decorative.