Separatoare acustice pentru birouri cu rol de izolare fonica

Optimizarea spatiului intr-un birou este un criteriu esential in zilele noastre. Productivitatea este mai crescuta in momentul in care angajatii se afla intr-un open space. In acest fel ei pot fi supravegheati mult mai usor si pot comunica mai facil.

Dar ce facem cand este necesar sa discutam la telefon cu un client, partener sau chiar superior?

Majoritatea firmelor din Romania nu pun foarte mare accent pe acest aspect si sunt sigur ca ati observat asta chiar cand ati discutat ultima data cu un operator call center de la o firma de telefonie mobila, furnizor servicii televiziune sau internet, electrica, dispecerat taxi etc. De multe ori se intampla sa auziti si ce comunica colegii operatorului call center pe fundal.

Insa tarile mai dezvoltate au gasit o solutie in acest sens. Solutie care nu ofera doar dreptul la intimitate/confidentialitate, ci ajuta si la cresterea gradului de productivitate al angajatului.

Panourile mobile acustice sau separatoarele mobile pentru birouri reduc transmisia zgomotului intre doua birouri, chiar daca ocupantii locului de munca se afla la nici un metru unul fata de celalalt.

Panourile au design modern si se pot comanda in 15 culori si 6 dimensiuni diferite.