Structurile de izolatie fonica Details Acoustics in Allplan BIM 2021

proiect izolatie fonica
proiect izolatie fonica
Structurile de izolatie fonica Details Acoustics in Allplan 2021

Details Acoustics intra in parteneriat cu ALLBIM NET (fosta Nemetschek Romania Sales & Support) pentru a dezvolta modele de structuri profesionale pentru izolatie fonica. Acestea sunt incluse in paleta de Asistenti ai cunoscutei solutii BIM, Allplan 2021, parte din grupul Nemetschek.
Astfel, structurile de izolatie fonica si materialele agrementate si distribuite in exclusivitate de catre cei de la Details Media – Details Acoustics vor fi accesibile tuturor utilizatorilor Allplan din Romania, in total aproximativ 5000 de specialisti arhitecti si ingineri.

Primele modele de structuri pentru pereti de beton, caramida, BCA si compartimentare au devenit disponibile odata cu ultima actualizare a software-ului.
Alaturi de structurile Details Acoustics, sunt prezente in Asistentii Allplan template-uri dezvoltate de ALLBIM NET in parteneriat cu Ytong® – Grupul Xella si Rigips® – Grupul Saint-Gobain.

Materialele folosite in structuri sunt membrana Blocktec 70 adezivata si placile Audiofoam Quash.

Vizualizati aici modul de lucru cu paleta de asistenti Details Acoustics

Fondata în 1992, compania ALLBIM NET aduce inovatie in industria constructiilor din Romania prin programe performante si seminarii despre metode colaborative de proiectare. In prezent, reprezinta 10 din producatorii de top de software AEC ca Partener Autorizat in Romania. ALLBIM NET colaboreaza cu Nemetschek ca distribuitor exclusiv al produselor sale, inca de la infiintare.

Compania Allplan este parte din grupul Nemetschek, a carui cifra de afaceri in anul 2019 se ridica la 557 milioane Euro. Tot din grupul Nemetschek fac parte si urmatoarele companii ce dezvolta solutii BIM cu utilizare pe scara larga la nivel mondial: Graphisoft (Archicad), SCIA (SCIA Engineer), Bluebeam (Bluebeam Revu).