Izolatie fonica pentru perete

Dupa o zi obositoare la birou, ajung acasa, vreau sa fac un dus si sa stau putin intins in pat in liniste, dar din pacate acest lucru nu este posibil pentru ca:

  • vecinul meu de palier asculta muzica si se aude si la mine in camera prin peretele de BCA/caramida
  • din sufragerie sotia mea se uita la televizor. Desi am inchis toate usile, aud perfect tot ce zice la TV.
  • copilul meu se joaca in camera alaturata

Acestea sunt doar 3 din sutele de exemple pentru care ai nevoie de izolatie fonica pentru pereti.

Cu totii tinem la viata privata si la momentele noastre de liniste, insa intr-un oras din ce in ce mai aglomerat suntem obligati ca o mare parte din noi sa locuim in blocuri. Blocuri care se construiesc ieftin si se vand din ce in ce mai scump. Dezvoltatori imobiliari care folosesc materiale ieftine pentru a-si asigura o marja de profit cat mai ridicata, probabil nu au strestul acesta pentru ca s-au retras in zone linistite la casa. Lor nu le pasa de voi, lor le pasa de profit!

Cand ati cumparat apartamentul, blocul nu era locuit si nu aveati de unde sa stiti cat de prost este izolat fonic. Zeci de oameni ne suna zilnic cu povesti similare. De-a lungul a peste 10 ani de experienta am realizat izolatie fonica pentru mii de apartamente si case din toata Romania.

Am adaptat structuri pentru a nu “fura” din spatiul dumneavoastra. Stim ca ati platit zeci de mii de euro pentru camere de 10-15 mp si nu va permiteti sa pierdeti prea mult spatiu pentru izolatie fonica.

De aceea am realizat structuri de izolatie fonica de la 3 pana la 10 cm pentru a elimina orice fel de zgomot.

Materiale precum Quash Details, HD Foam Plus, Blocktec 70 si Mute sunt din ce in ce mai cunoscute si in Romania pentru ca dau randamentul dorit.

In fiecare an vizitam targurile de profil din intreaga lume si alegem sa importam primele 3 materiale premiate.

De 10 ani aducem cele mai performante materiale si nu ne permitem sa dam gres la nicio lucrare.

Cand am pornit la drum am mers pe urmatoarea idee: “vom vinde materiale profesionale de izolatie fonica care sa rezolve problema clientului nostru sau nu vom vinde deloc !”

Noi nu putem actiona precum dezvoltatorul imobiliar si sa facem un bloc si dupa ce il vindem sa ne retragem de pe piata cu un profit colosal.

Noi trebuie sa crestem de la an la an prin calitate, nu prin cantitate. Noi trebuie sa fim cunoscuti prin recomandari, nu prin reclama excesiva platita.